Niokta Moderatore
Pranešimų skaičius : 132 Miestas * : Kazlų Rūda Megstamiausia sargybinė * : Linksma ir nieko daugiau! xD Registration date : 2008-06-04
| Temos pavadinimas: Pagalba ne į temą... PADĖKIT KAS ŽIOT IR MOKAT... :( Antr. 08 26, 2008 3:40 pm | |
| Sveiki. Na kaikas man pasake kad sio forumo admin Laura, moka kaika padaryti. Laura, ar galetum man padeti? Labai prasau, nes man labai reikia, nes man pasake kad tu moki tai...: Ka reikia daryti, spausti ir t.t. kad kai yra baneris, kad butu galima padaryti ta tokia maza lentele kurioje to banerio kodas??? Kalbu per PICZO.... Padekit kas zinot... | |
|
DuBby Administratore
Pranešimų skaičius : 557 Age : 28 Miestas * : Joniskis Megstamiausia sargybinė * : Kornelija Heil, bet dabar pradeda labai patikti Vile Vandom Registration date : 2008-06-03
| Temos pavadinimas: Re: Pagalba ne į temą... PADĖKIT KAS ŽIOT IR MOKAT... :( Tr. 08 27, 2008 5:05 pm | |
| Nu jeigu taip supratau tai pabandysiu... Kai dedi bannerio koda tu padaryk tu raidziu fona koki kitokios spalvos... ir bus kaip lentele... nu kyg ir sitaip supratau? | |
|